Ця зàкуcка пσвиннà бути в кσжнσму хσлσдильнику: зàмість кσвбàси нà xліб — кpаще не бувàє. ‘Вiдеσ

Бочок за цим рецептом виходить нереально смачним та ніжним

Сало — це смачний секрет багатьох страв. Воно допомагає зробити котлети особливо соковитими, та й як самостійна закуска просто чудове.

А ви знали, що його можна запікати? Ділимось вдалим рецептом.

Вам знадобиться смачне сало з м’ясними прожилками, а також спеції. Як його запекти, розповів кулінарний блогер Вадим Бжежицький під ніком pava_vb.

Інгредієнти:

Сало свиняче з м’ясними прожилками або бочок – 700 г
Часник – 2-3 зубчики
Лавровий лист – 4-5 шт.
Сіль морська – до смаку
Перець чорний мелений – до смаку

Спосіб приготування:

Розітріть часник із сіллю та перцем до пастоподібного стану. Натріть цією сумішшю сало з усіх боків.

Розігрійте духовку до 180°C. Загорніть сало у фольгу, додавши лавровий лист всередину. Запікайте протягом 40-45 хвилин.

За 10-15 хвилин до готовності розгорніть фольгу і збільште температуру до 200°C, щоб сало зарум’янилося. Коли воно трохи охолоне, можна діставати та нарізати.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *