Новорічний мандариновий пиріг
це швидкий і неймовірно соковитий десерт
який порадує вас та ваших близьких.


Для початку приготуємо карамель. У суху сковороду насипте 4 столові ложки цукру, поставте на середній вогонь і чекайте 5-7 хвилин, поки|доки| цукор не розплавиться, при цьому не помішуючи. Потім зменшіть вогонь і акуратно перемішайте масу, що вийшла.
Мандарини поділіть на дві частини.
Окремо збийте яйця з 80 г цукру, додайте ванільний цукор і трохи солі.
Поступово влийте розтоплене вершкове масло (можна замінити рослинним) та молоко.
Додайте просіяне борошно і розпушувач, потім збивайте міксером або віночком до однорідності.
Форму для випікання застелите пергаментом, вилийте на дно карамель і рівномірно розподіліть її.

На карамель викладіть половинки мандаринів розрізом униз.

Зверху залийте підготовлене тісто.

Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте пиріг 30-40 хвилин.
Після випікання обережно вийміть пиріг із форми і дайте йому охолонути.

Подавайте цей ароматний та смачний пиріг до новорічного столу та насолоджуйтесь святом!
Нàпишіть нàм в кσментàрях у Fàcebσσk!