Інгредієнти
На 6 порцій
Зменшити кількість людейЗбільште кількість людей
Для тіста для млинців
- 250 г пшеничного борошна Т45
- 4 яйця
- 50 мл молока
- 1 дрібка солі
Для бешамелю
- 50 г вершкового масла
- 50 г органічного картопляного крохмалю Mon Fournil
- 600 мл молока
- Мускатний горіх
- Сіль
- Перець
Для начинки:
- 200 г вареної шинки , нарізаної кубиками
- 100 г тертого сиру
Кроки підготовки
Крок 4Розігрійте духовку до 200°C (газова позначка 6-7). Наповніть млинці соусом бешамель, шинкою та тертим сиром. Згорніть їх рулетом, загинаючи кінці. Викладіть їх у форму для запікання. Змастіть рештою соусу бешамель і посипте ще трохи тертого сиру. Випікайте 10 хвилин або доки млинці не стануть золотисто-коричневими та не почнуть пузиритися.
Крок 1Просійте борошно, щоб уникнути грудочок у тісті для млинців. Додайте сіль. Зробіть заглиблення в центрі та додайте збиті яйця. Збийте разом, потім, продовжуючи збивати, поступово додайте молоко. Залиште тісто на 1 годину під кухонним рушником.
Крок 2Приготування: злегка змастіть форму для млинців паперовим рушником, потім вилийте ополоник тіста. Розподіліть тісто тильною стороною ополоника та готуйте на слабкому вогні.
Крок 3Приготуйте соус бешамель: розтопіть масло в каструлі. Додайте органічний картопляний крохмаль. Перемішуйте до повного розчинення. Поступово вливайте молоко, вінчиком, доки соус не загусне. Приправте сіллю, перцем та мускатним горіхом до смаку.