Млинці з шинки та сиру під соусом бешамель… »Biдео»

Інгредієнти

На 6 порцій

Зменшити кількість людейЗбільште кількість людей

Для тіста для млинців

  • 250 г пшеничного борошна Т45
  • яйця
  • 50 мл молока
  • дрібка солі

Для бешамелю

  • 50 г вершкового масла
  • 50 г органічного картопляного крохмалю Mon Fournil
  • 600 мл молока
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Перець

Для начинки:

  • 200 г вареної шинки , нарізаної кубиками
  • 100 г тертого сиру

Кроки підготовки

Крок 4Розігрійте духовку до 200°C (газова позначка 6-7). Наповніть млинці соусом бешамель, шинкою та тертим сиром. Згорніть їх рулетом, загинаючи кінці. Викладіть їх у форму для запікання. Змастіть рештою соусу бешамель і посипте ще трохи тертого сиру. Випікайте 10 хвилин або доки млинці не стануть золотисто-коричневими та не почнуть пузиритися.

Крок 1Просійте борошно, щоб уникнути грудочок у тісті для млинців. Додайте сіль. Зробіть заглиблення в центрі та додайте збиті яйця. Збийте разом, потім, продовжуючи збивати, поступово додайте молоко. Залиште тісто на 1 годину під кухонним рушником.

Крок 2Приготування: злегка змастіть форму для млинців паперовим рушником, потім вилийте ополоник тіста. Розподіліть тісто тильною стороною ополоника та готуйте на слабкому вогні.

Крок 3Приготуйте соус бешамель: розтопіть масло в каструлі. Додайте органічний картопляний крохмаль. Перемішуйте до повного розчинення. Поступово вливайте молоко, вінчиком, доки соус не загусне. Приправте сіллю, перцем та мускатним горіхом до смаку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *