«Ангельський пиріг»: печу 3 рази на тиждень. Не можу зупинитись — бо дуже смачно… »Biдео»

Випікаю цей неймовірний пиріг 3 рази на тиждень, такий смачний! Готую дуже просто, а смак перевершує усі очікування!

Інгредієнти:

Тісто:

  • яйця 3 шт.
  • сіль щіпка
  • цукру 180 г
  • ванілін 8 г
  • кефір 120 мл
  • олія 120 мл
  • розпушувач 1 ст. л.
  • борошно 280 г

Крем:

  • вершковий сир 300 г
  • цукрова пудра 3 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  • вишня (у мене заморожена)
  • цукрова пудра для прикраси

Приготування:

Тісто:

Міксером змішую яйця з сіллю до піни. Тепер всипаю поступово цукор, замішую. Додаю ванілін, кефір, олію і замішую. Всипаю борошно і розпушувач, замішую до однорідності тіста.

Крем:

Всипаю цукор до сиру, додаю яйце, замішую лопаткою до однорідності. У форму для випікання з пергаментом викладаю тісто. Роблю зверху сіточку кондитерським мішком з кремом. Викладаю вишні.

Випікаю пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки. Готовий пиріг повністю охолоджую. Після повного охолодження зверху посипаю цукровою пудрою. Смачного вам!

Biдео

Нàпишіть нàм в кσментàрях у Fàcebσσk!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *