Приготуйте так Голубці, це дуже смачно — Добрий сільський рецепт родом із Буковини! Biдео

Приготую свої голубці, такі, як колись готували для мене в селі!

З фаршем і салом, ну дуже добрі і прості в приготуванні!

Всі їх обожнюють!

Інгредієнти:

  • Капуста 2 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Окріп 200 мл
  • Олія 100 мл

Начинка:

  • Рис 300 г + 1 л окропу
  • Сало 200 г
  • Фарш свинячий 500 г
  • Петрушка, кріп за смаком
  • Перець, сіль за смаком

Засмажка для начинки:

  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Вода 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Олія для обсмажування

Приготування:

Беру каструлю, вливаю воду, додаю ложку солі, коли вода закипить, кладу капусту. Коли вже бачу, що листочки відстають, відділяю листочки на окремій тарілочці. З охолоджених листочків обрізаю потовщення, якщо листок великий розрізаю його навпіл.

Начинка:

Рис промиваю, всипаю у каструлю, заливаю кип’ятком, накриваю кришкою та кип’ячу 1 хвилину, вимикаю вогонь та залишаю під кришкою. Коли рис набрякне, промиваю його під холодною водою. Нарізаю дуже дрібними кусочками сало, додаю до рису фарш та сало, перемішую. Додаю також дрібно порізаний кріп, петрушку, сіль, перець за смаком. Перемішую.

Засмажка для начинки:

Дрібно нарізаю цибулю, натираю на терці моркву. Вливаю олію на сковорідку, розігріваю і обсмажую цибульку до золотистості. Всипаю моркву, обсмажую до злегка рум’яності. Додаю томатну пасту, перемішую. Додаю воду, сіль, тушкую 2-3 хвилинки. Додаю засмажку до фаршу, перемішую.

Відрізки та листочки капусти, які залишились, викладаю на дно каструлі. Формую голубці, закручую начинку в листя, викладаю в каструлю. Між шарами кладу лаврові листочки, зверху додаю 1 ч. л. солі, окріп та олію. Ставлю на вогонь, накриваю кришкою, варю до кип’ятіння, вода в середині має піднятись. Тоді зменшую вогонь, знову накриваю кришкою та варю вже до готовності приблизно 40 хвилин. Голубці готові, смачного!

Biдео

Нàпишіть нàм в кσментàрях у Fàcebσσk!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *