Здоровий морквяно-яблучний та вівсяний торт без цукру
Інгредієнти:
Для торта:
2 склянки вівсяних пластівців
1 склянка тертої моркви
1 склянка тертого яблука
1/2 склянки подрібнених волоських горіхів (за бажанням)
1/2 склянки родзинок (за бажанням)
1 чайна ложка меленої кориці
1/2 чайної ложки меленого мускатного горіха
1/2 чайної ложки меленого імбиру (за бажанням)
1 чайна ложка харчової соди
1/2 чайної ложки солі
2 яйця
1/2 склянки несолодкого яблучного пюре
1/4 склянки розтопленої кокосової олії
1/4 склянки несолодкого мигдалевого молока
Підсолоджувач за смаком (стевія, еритритол тощо)
Для посипання (за бажанням):
1 склянка легкого вершкового сиру
Підсолоджувач за смаком
Цедра лимона (за бажанням)
Інструкції:
див. продовження на наступній сторінці
Здоровий морквяно-яблучний та вівсяний торт без цукру